Please select a page template in page properties.

Allmän information om uppvärmning. Med hjälp från Weishaupt.

Bidrag för ditt projekt.

Om du byter ut din nuvarande anläggning eller investerar i en anläggning för ett nybyggt hus kommer du i många fall att kunna få bidrag. Ta gärna reda på vilka bidrag du kan vara berättigad till genom att kontakta Weishaupt.

Vi svarar gärna på dina frågor.

Oavsett om det handlar om att byta ut ditt gamla Värmesystem  eller för nybyggnation, är vi glada för att hjälpa dig med kompetent rådgivning för att välja rätt uppvärmningssystem. 

Så enkelt är det att spara energi. Med några få tips.

Justera rumstemperaturen

Värm din bostad. Men inte mer än nödvändigt. Om du sänker temperaturen med bara 1 °C sparar du upp till 6 % på din värmeförbrukning i de rum du sänker.

Lufta på rätt sätt

Ett av de klassiska energibesparingstipsen för uppvärmning. Det är viktigt att stänga termostaten medan man avluftar i rummet.

Byte av värmesystem

Är värmeräkningen fortfarande för hög? Du kan spara upp till 30 % på din värmeförbrukning för att värma din bostad och tappvatten genom att byta till en modern kondenserande Panna .

Informationsmaterial. Ladda ner eller beställ gratis.

Behöver du information om effektiva Värmesystem , solfångare eller värmepumpar från Weishaupt eller om våra tjänster? Välj en produkt och ladda ner informationsmaterialet eller beställ materialet för leverans per post.

Up