Please select a page template in page properties.

Välkommen på Weishaupt.

Stabilitet även i föranderliga tider.

Weishaupt är ett medelstort familjeföretag och drivs även av dess ägare. Weishaupt har en storlek som gör att vi kan göra extremt tillfredsställande över hela världen med innovativa tekniska produkter. Det kommer vi också att göra i framtiden.

Vi är dock inte heller större än att vi kan agera oberoende, ansvartagande, flexibelt och konsekvent. Detta är av stor betydelse, särskilt i föränderliga tider, då det är viktigt att kunna anpassa sig till en ny situation.

Eftersom Weishaupt är ett familjeägt och driven företag känner vi inte bara ett ansvar för våra produkter, utan också för våra anställda. Det förtroende vi visar våra medarbetare kommer tillbaka till företaget i form av självständigt arbetande medarbetare och en lojal arbetskultur.

Förtroende genom tider och generationer.

Många medarbetare jobbar på Weishaupt i 25, 40 eller till och med 50 år. Det säger mycket mer om företaget än en fin broschyr. Sedan företaget grundades 1932 har det funnits en sund och fruktbar företagskultur bland medarbetarna.

Oavsett om du börjar en praktikplats eller en utbildning, gör ett karriärbyte eller bara letar efter ett nytt jobb, välkomnar vi dig till en härlig atmosfär av arbetsglädje och ömsesidigt förtroende.

Välkommen till Weishaupt.

Tilförlitlig utveckling, tillverkning och service.

Tillförlitlig utveckling
På Weishaupts forsknings- och utvecklingsavdelning arbetar ca 100 högspecialiserade tekniker, konstruktörer och ingenjörer med att utveckla innovativa produkter ända tills de är redo för produktion.

"På Weishaupt dimensionerar vi noggrant, jobbar ärligt och ordentligt och gör realistiska beräkningar. Det är trovärdighet i alla avseenden, och det intygar jag personligen med mitt eget namn." (Dipl.-Ing. Siegfried Weishaupt)

Tillförlitlig tillverkning
Brännare, kondenserande pannor, solfångare och värmepumpar. Våra kvalificerade medarbetare har nödvändig kunskap om produkterna och för vidareutveckling av produkterna. Hos Weishaupt kommer endast färdigutvecklade produkter och tillbehör på marknaden för att säkerställa att produkterna fungerar tillförlitligt och felfritt hos kunden.

Tillförlitlig service
Som familjeföretaget Weishaupt är har vi en skyldighet att värna om vårt goda namn och vårt rykte. Det är därför inte bara produktionen och försäljningen av våra produkter som är viktigt för oss, utan vi ser också till att vi alltid är tillgängliga för kunderna när de behöver oss.

Därför har vi skapat ett nära servicenätverk världen över i samarbete med våra samarbetspartner. Våra servicetekniker och installatörer utbildas regelbundet så att våra kunder garanteras en tillförlitlig service.

Vill du vara en del av detta?

Up