Please select a page template in page properties.

Den kondenserande gaspannan Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B: Levereras i utförandena Combi (C) och Kompakt (K) med integrerad varmvattenberedning

Överallt där det finns begränsat utrymme för ett värmesystem kan vi erbjuda kondenserande pannor med integrerad varmvattenberedning.

Vägghängd, kondenserande kombigaspanna (C)
För uppvärmning av lägenheter i flervåningshus är kombipannan ofta en idealisk lösning, eftersom den kräver begränsat utrymme. Varmvattnet värms upp genom att strömma genom en effektiv plattvärmeväxlare av rostfritt stål. Upp till 14 liter per minut kan tappas.

Golvstående, kondenserande kombigaspannor (K)
I de kompakta pannorna är den kondenserande pannan och varmvattenberedaren ordnade i ett gemensamt skåp. Varmvattenberedarens insida är skyddad mot korrosion med högvärdig emalj. En magnesium eller en strömanod gör korrosionsskyddet fullständigt. En effektiv värmeisolering av polyuretan finns runt behållaren.

Den kompakta pannan kan levereras i storlekarna 15 eller 25 kW med tre olika beredartyper.

I beredarna WAS Power 80 och WAS Power 115 värms varmvattnet upp av en plattvärmeväxlare i rostfritt stål och tillförs via en laddpump. Detta ger en hög grad av överföring och dessutom har den låga returledningstemperaturen den positiva effekten att den kondenserande pannan också kommer att kondensera vid varmvattendrift. Den kompakta pannan med 80 liters beredare är bara 157 cm hög och är därför mycket lämplig för installation i utrymmen med lågt tak.

I beredare WAS 100 överförs värmen via en värmespiral inuti beredaren. Denna erkända uppvärmningsteknik kan också användas med mycket hårt vatten.

Up