schweden sv Om företaget Weishaupts grundprincip

Weishaupts grundprincip

Namnet Weishaupt står för tillförlitlighet, hög kvalitet och utmärkt service. Som ett ägarstyrt, medelstort familjeföretag är vi tillräckligt stora för att vår energiteknik skall vara en global framgång. Samtidigt är vi tillräckligt små för att kunna agera oberoende, ansvartagande, flexibelt och konsekvent på marknaden.

Som familjeföretag ansvarar vi inte bara för våra produkter, utan även för våra medarbetare. Detta förtroende får vi tillbaka i form av en ansvarstagande och lojal arbetskultur. Att många av våra medarbetare stannar 25, 40 eller till och med 50 år i företaget säger mycket mer än vad någon glansig broschyr kan göra. Den goda andan som vi får av arbetet, glädjen och tillförlitligheten ligger till grund för våra nöjda kunder över hela världen.

Tillförlitlighet inom forskning, tillverkning och service.

Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt

"Vi gör noggranna planeringar, en ansvarsfull budget och arbetar omsorgsfullt.
Det är tillförlitlighet i varje aspekt, det står jag för med mitt namn."

(Dipl. Ing. Siegfried Weishaupt)

Tillförlitlig forskning

På Weishaupts centrum för forskning och utveckling arbetar ca 100 specialiserade tekniker, kontsruktörer och ingenjörer med att utveckla tekniska produkter för serietillverkning. Här läggs grunden för Weishaupts tillförlitliga teknik.

Tillförlitlig tillverkning

Högsta kvalitet och precision är våra krav. Kunskapen hos våra kvalificerade medarbetare återfinns i varje produkt och är en förutsättning för företagets lyckade tillväxt. Hos Weishaupt är det bara riktigt välgenomtänkta och testade produkter och tillbehör som släpps ut på marknaden för att säkerställa att de fungerar tillförlitligt hos kunden.

Tillförlitlig service

För oss på Weishaupt är bra service en viktig del i vårt utbud av tjänster. Kompetenta specialister finns tillgängliga för våra kunder närhelst de behöver oss – dygnet runt, året om. Genom att regelbundet utbilda våra servicetekniker, medarbetare och samarbetspartners säkerställer vi att de håller sig uppdaterade om de senaste produkterna och tekniker samt hur denna kunskap skall förmedlas och användas i praktiken. Därför garanterar vi en tillförlitlig service.

Önskar ni en tryckt broschyr?

Boka personlig rådgivning av en Weishauptspecialist.